top of page

Küldetésünk

A Carely-t 2020 őszén alapította egy gyógypedagógus, pszichológus és jogász csapat azzal a céllal, hogy Magyarországon megváltozott munkaképességűek és értelmileg akadályozottak részére olyan munkalehetőséget biztosíthassunk, amely valódi perspektívát jelent számukra.

 

Hazánkban ugyanis a megváltozott munkaképességűek sokszor egyáltalán nem, vagy nem a képességeiknek megfelelő, rangon aluli munkát kapnak. A munkanélküliségi ráta körükben az országos átlag többszörösét teszik – 2019-ben az érintetteknek csupán 30% -a volt foglalkoztatott. Ez azon túl, hogy jelentős veszteség az ország gazdaságának, az érintettek anyagi, testi, lelki és társadalmi jóllétére is negatív hatással van, nem beszélve azokról a terhekről, ami a családjukat, gondozóikat érinti.

Mi azért dolgozunk, hogy ez megváltozzon. Célunk, minél többeknek lehetősége legyen képességeiknek megfelelő munkavégzésre, egy tiszteletteljes, támogató, igényeikre érzékenyen reagáló munkakörnyezetben.

Ügyfeleink olyan magánszemélyek, vállalatok és intézmények, amelyek fontosnak tartják a széleskörű társadalmi felelősségvállalást, bolygónk és környezetünk jövőjét és nem szeretnének kompromisszumokat kötni a szolgáltatás minősége tekintetében.

 

Ezért olyan szolgáltatást nyújtunk, amely Ügyfeleink számára a legjobb eredményt jelenti, Dolgozóinknak pedig valódi perspektívát adó, kiszámítható munkalehetőséget biztosít. Szolgáltatásaink minőségét motivált és válogatott Dolgozóink, szakképzett Csoportvezetőink és a magas színvonalú eszközpark és a változásba vetett hitünk garantálja.

Dr. Böhm Róbert

felelős alapító

robi fekete feh├®r1024_1.jpg

Dr. Böhm Róbert

Felelős alapító

bottom of page