top of page
Marcus Aurelius fotója a Pexels oldaláról.jpg
Marcus Aurelius fotója a Pexels oldaláról.jpg
  • Facebook
  • LinkedIn

A felelős takarító 
szolgáltatás

felelős.megbízható.mindenkié

Workplaces
Anchor 1
Business Team

A felelősség
a miénk

Mi azért dolgozunk, hogy minél többeknek lehetősége legyen képességeiknek megfelelő munkavégzésre, tiszteletteljes és támogató környezetben.

 

Ügyfeleink pedig olyan vállalatok és intézmények, amelyek fontosnak tartják a széleskörű társadalmi felelősségvállalást, de nem szeretnének kompromisszumokat kötni a szolgáltatás minősége tekintetében.

Fedezd fel 
szolgáltatásainkat

Tanúsítványok

Környezetbarát

Cégünk kizárólag prémium minőségű, környezetbarát, nagy hatékonyságú tisztító és vegyszerekkel dolgozik. Ezzel garantálva a minőségi munkavégzést, valamint a környezet és munkatársaink biztonságát.

Társadalmilag felelős

Kiemelt célunk a fogyatékossággal élő emberek társadalmi reprezentációjának megváltoztatása és életminőségük, munkakörnyezetük és lehetőségeik javítása.  Prioritásként kezeljük pozitív társadalmi, környezeti hatásunkat és munkavállalóink mentális-fizikai-szociális jóllétét, fejlesztését.

Megbízható

Cégünk felelősségbiztosítással rendelkezik, mely kiterjed a munkatársak által okozott esetleges károkra is.  Munkatársainkat következetesen, szigorú követelményeink szerint, egészségügyi és erkölcsi vizsgálatok mellett választjuk ki. A munkavégzés csapatban történik, amelyet gyógypedagógiai szakemberek vezetnek. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, vizsgáljuk, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen a munkavégzés.

bottom of page